Vente plots bij Onder 21: "Ik las het ook op internet"

20 juli 2020, 22:39

De loopbaan van Dylan Vente ontwikkelt zich niet zoals hij had gehoopt. Na een veelbelovende start bij Feyenoord, met onder meer minuten in de Champions League en goals in de stadsderby tegen Sparta Rotterdam, wacht nu een 'degradatie' naar Feyenoord Onder 21.

En dat is even wennen voor de spits, die het afgelopen seizoen zonder te scoren op huurbasis bij RKC Waalwijk speelde. "Het is denk ik voor mij niet het ideale scenario", vertelt Vente in een interview met RTV Rijnmond. Hij werd niet door de club geïnformeerd over het feit dat hij niet bij het eerste zal aansluiten. "Ik las het ook op internet en dat was geen leuk nieuws. Ik kreeg allemaal berichten van vrienden dat ik naar Onder 21 zou gaan."

De beloftenploeg van Feyenoord komt vanaf komend seizoen uit de nieuwe voetbalpiramide, waar het bij twee promoties kan doorstoten naar de Eerste Divisie. Of Vente daar aan bij gaat dragen, is nog de vraag. De aanvaller sluit een verhuur immers ook niet uit. "Dat is een optie, maar dat moeten we nog even afwachten. Je weet het nooit. Het is wel lekkerder als je wekelijks op het niveau van een Keuken Kampioen Divisie of Eredivisie speelt."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen