Onzekerheid over Ødegaard; Sociedad in wachtkamer Real Madrid

20 juli 2020, 18:04

Het is nog onbekend waar Martin Ødegaard volgend seizoen speelt. De Noorse middenveld wordt door Real Sociedad dit seizoen gehuurd van Real Madrid. De kans bestaat dat hij na de zomer eindelijk zijn kans krijgt bij de kampioen van Spanje, al hopen ze in het Baskenland dat hij nog een seizoen behouden blijft.

Voorzitter Jokin Apperibay is in de Spaanse media optimistisch gestemd over een langere huurperiode. In principe huurt Sociedad de 21-jarige Noor tot de zomer van 2021, maar nadat Real-preses Florentino Pérez liet doorschemeren dat de topclub geen grote namen kan kopen door de coronacrisis, lijkt alles anders. Sociedad zit zodoende in de wachtkamer. "Ze hebben immers een belangrijke wedstrijd tegen Manchester City in de Champions League."

Mocht Ødegaard, die in het verleden aan Vitesse en SC Heerenveen werd verhuurd, na de zomer nog een jaar bij Sociedad spelen, dan komt hij ook uit in de Europa League. De club veroverde in de slotdag een plek voor het Europese toernooi. Al had de Scandinaviër net als Real zelf waarschijnlijk op de Champions League gehoopt. In 31 competitieduels maakte hij vier goals en gaf hij zes assists.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen