Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Zeefuik wil weg: "Zo snel mogelijk naar Hertha BSC"

Zeefuik wil weg: "Zo snel mogelijk naar Hertha BSC"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

20 juli 2020 – Wat Deyovaisio Zeefuik wil? Zo snel mogelijk vertrekken bij FC Groningen. De rechtsback was afgelopen seizoen een sterkhouder bij de ploeg en heeft zijn zinnen gezet op een nieuw avontuur. Dat benadrukte hij ook maandag na de eerste training van Groningen nog maar eens.

Hij is niet meer gemotiveerd om bij Groningen op het veld te staan. "Ik wil zo snel mogelijk naar Duitsland, naar Hertha BSC", zegt de 22-jarige Jong Oranje-speler tegen RTV Noord. Hij lijkt te balen van de houding van Mark-Jan Fledderus. De technisch directeur wil de verdediger niet laten gaan. "Het voelt alsof ik tegengehouden word."

Het moment is aangebroken om een nieuwe stap te maken, vindt Zeefuik. "Zo geweldig als het hier is, kijk ik toch naar mezelf en naar de toekomst. En het is tijd voor de volgende stap. Tot die tijd is het kop ervoor, maar ik blijf zeggen dat ik wel met mijn hoofd ergens anders ben."

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd