Robben maakt zich niet druk: "Alle seinen staan op groen"

20 juli 2020, 13:42   Bijgewerkt: 20 juli 2020, 14:17

De voorbereiding op het nieuwe seizoen begon maandag voor FC Groningen. Grote afwezige bij de eerste training was Arjen Robben, die in het weekend in samenspraak met de club besloot op maandag niet mee te doen. Desondanks maakt de teruggekeerde speler zich geen zorgen.

Robben voelde in het weekend een pijntje toen hij in het gras bleef haken. Hij liet weten maandag niet mee te trainen en dat zorgde meteen voor stress bij de fans. "Maar dat is inherent aan topsport. Het zal ongetwijfeld de komende maanden nog weleens gebeuren. Maar gezien alle tests die ik hier, en eerder ook al in München, heb afgewerkt, staan alle seinen op groen. Ik had niet durven hopen dat ik al zover zou zijn", is hij positief bij het Algemeen Dagblad.

Robben doet er alles aan om halverwege september topfit te zijn. Dan schiet de Eredivisie weer in gang. "Ik ben heel blij met de mensen binnen de club, met wie ik dat plan maak. We evalueren elke week mijn vorderingen om toe te werken naar het grote doel: zoveel mogelijk wedstrijden spelen in de eredivisie. Met mijn conditie zit het wel goed. Dat baart me het minste zorgen. Ik zou een marathon aan lopen. Maar waar het nu om gaat: hoe kan ik mezelf dusdanig op het voetbalveld belasten?"

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen