Conte foetert na remise richting bond: "Krankzinnig schema"

20 juli 2020, 09:38

Internazionale liet zondag de kans liggen om dichter bij Juventus te komen. Het kwam niet verder dan een 2-2 gelijkspel bij AS Roma en dat was gezien het feit dat de ploeg twee keer achter kwam, niet eens zo slecht. Trainer Antonio Conte liet na afloop weten dat hij zich kapot ergert aan het speelschema.

Het duel in Rome was voor Inter de derde in zeven dagen. "Ik wil dat mensen naar ons programma gaan kijken, want dit is krankzinnig", zei Conte bij Sky Sport Italia. "Wij spelen altijd laat op de avond en onze tegenstanders hebben een dag extra rust. Dat zijn feiten. Sommige teams krijgen zelfs vijf dagen rust. Wij komen door late uitduels steeds pas midden in de nacht thuis. Het is steeds Inter dat last heeft van het schema. Het is steeds hetzelfde."

Door de remise lijkt Inter af te haken in de strijd om de titel. De ploeg staat tweede met vijf punten minder dan Juventus dat maandag tegen Lazio speelt. Door het gelijkspel is deelname aan de Champions League komend seizoen wel zeker. Conte wil dan ook niet spreken van een slecht seizoen. "We moeten niet vergeten dat we voor het seizoen dezelfde doelen hadden als Napoli en AS Roma."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen