'Ajacied Danilo vertrekt in kielzog van Pierie ook naar FC Twente'

20 juli 2020, 08:28

FC Twente krijgt er naar alle waarschijnlijkheid nog een speler van Ajax bij. De ploeg van Ron Jans staat op het punt om Danilo Pereira da Silva op huurbasis over te nemen van de Amsterdammers, zo heeft zijn zaakwaarnemer laten weten in Braziliaanse media.

Zijn agent Pierre Fernandes stelt tegenover Esportes R7 dat de huurdeal zo goed als beklonken is. Dat betekent dat Twente er na verdediger Pierie nog een Ajax-huurling bij krijgt. Danilo wil zijn loopbaan een impuls geven na een door blessures geplaagd seizoen waarin hij niet verder kwam dan acht duels in de Eerste Divisie. Daarin scoorde hij vijf keer. Het seizoen daarvoor was de 21-jarige aanvaller met 19 doelpunten nog behoorlijk goed op schot.

Danilo kan na Pierie en Vaclav Cerny de derde huurling in Enschede worden. Jans gaf onlangs al toe dat de club noodgedwongen vooral moet terugvallen op het huren van spelers. Gijs Smal is overigens ook vastgelegd door Twente. Bij de oud-speler van FC Volendam gaat het wel om een permanente deal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen