Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De Ligt én Bonucci twijfelgevallen voor kraker tegen Lazio

De Ligt én Bonucci twijfelgevallen voor kraker tegen Lazio

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

19 juli 2020 – Maurizio Sarri heeft bij Juventus de nodige problemen in aanloop naar de kraker tegen Lazio van maandag. De trainer van de koploper weet namelijk nog niet of Matthijs de Ligt en Leonardo Bonucci inzetbaar zijn. Beide verdedigers gelden als twijfelgevallen.

Dat geldt ook voor middenvelder Rodrigo Bentancur. "Ze hebben alle drie apart van de groep getraind", zei Sarri zondag op het persmoment. "Als ze niet inzetbaar zijn, hebben we goede alternatieven." De Ligt kampt al tijden met een schouderblessure. De club twijfelt om hem te laten opereren, schreef Corriere di Torino vorige week.

In de wedstrijd tegen Atalanta Bergamo ging De Ligt naar de grond bij een sliding, waarna hij direct naar de schouder greep. Dat deed hij vervolgens in die wedstrijd nog vaker en ook tegen Sassuolo had hij veelvuldig last van het probleem. Een operatie kan de problemen uit de wereld helpen, maar Juventus twijfelt of de club dat nu wil laten doen. Als de verdediger nu onder het mes gaat, mist hij de rest van het seizoen. Dat is vooral gezien de hervatting van de Champions League komende maand geen fijn idee voor de club.

Voor het zover is, wil Juventus eerst goede zaken doen in de strijd om de landstitel. De ploeg heeft zes punten meer dan Internazionale en Atalanta. Lazio stond lange tijd tweede, maar bezet inmiddels de vierde positie.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd