Go Ahead Eagles neemt verdediger Douglas op proef

19 juli 2020, 16:36

FC Twente wilde hem niet terughalen, maar mogelijk gaat Douglas alsnog aan de slag in Overijssel. De verdediger krijgt namelijk de kans om bij Go Ahead Eagles een contract te verdienen. De club uit Deventer verwelkomt hem vanaf 25 juli op het trainingsveld, meldt de club.

De 32-jarige centrumverdediger maakte eerder furore bij Twente waarmee hij in 2010 kampioen werd. Daarna speelde hij voor Dinamo Moskou en Sporting Portugal. Hij kwam voor het laatst in 2017 in actie in een profwedstrijd, maar is op de weg terug. De sterke verdediger keert graag terug in Nederland en krijgt van de Go Ahead de kans om een verbintenis af te dwingen. Dat geldt overigens ook voor Jarni Koorman. De 21-jarige middenvelder speelde vorig jaar nog bij PEC Zwolle.

Douglas liet onlangs weten dat hij graag terug zou keren bij FC Twente, maar die club wilde hem niet aantrekken. Directeur Jan Streuer sprak duidelijke taal. "Douglas heeft al tijden niets meer laten zien, en hoe lang is het wel niet geleden dat hij een fatsoenlijke wedstrijd heeft gespeeld? Voordat zo'n speler is opgetraind zijn we tijden verder. Wij zoeken ervaren spelers die voorbeelden zijn voor de rest. El Ahmadi is zo'n voorbeeld en Brama ook. Douglas is dat in mijn ogen niet."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen