Ook laatste thuisduel eindigt in drama voor Norwich City

18 juli 2020, 20:50

Ook de laatste thuiswedstrijd van het seizoen is in een drama geëindigd voor Norwich City. De hekkensluiter begon nog aardig aan het voetbaljaar in de Premier League, maar zakte daarna ver weg. Typerend was het laatste thuisduel van zaterdag, dat tegen Burnley in een kansloze 0-2 nederlaag eindigde.

Dat was vooral te danken aan het feit dat de thuisploeg meermaals over de schreef ging. Tien minuten voor rust kreeg Emiliano Buendia een rode kaart nadat hij Ashley Westwood een elleboog had gegeven. De rode kaart werd gegeven na hulp van de VAR. Ook spits Josip Drmic kon nog voor de pauze de kleedkamers opzoeken, nadat hij op slag van rust keihard inkwam met een sliding. Zodoende stond Norwich al voor de start van de tweede helft met twee man minder.

Het kon niet goed aflopen voor Norwich en dat deed dat het dan ook niet. Met een omhaal zorgde Chris Wood in de 45ste minuut voor de 0-1 voor Burnley en een knullige eigen goal van Ben Godfrey betekende na tachtig minuten de 0-2. Het was aan Tim Krul te danken dat Norwich niet met nog grotere cijfers ten onder ging. Bij Burnley was Erik Pieters basiskracht.

Burnley staat negende en mag nog hopen op Europees voetbal, terwijl Norwich allan weet dat het gaat degraderen. Het heeft tien punten minder dan Aston Villa.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen