Ten Hag maakt indruk op Kudus: "Daardoor wilde hij naar Ajax"

18 juli 2020, 16:35

Erik ten Hag heeft indruk gemaakt op Mohammed Kudus, de kersverse aanwinst van Ajax. De negentienjarige aanvaller werd donderdag gepresenteerd in Amsterdam. Hij komt over van FC Nordsjælland en heeft voor vijf jaar getekend. Vanwege het gesprek met Ten Hag koos de aanvaller voor een toekomst in Amsterdam.

Dat vertelt Jennifer Mendelewitsch, zaakwaarneemster van Kudus, op de Ghanese televisie. "Ajax is wereldwijd bekend omdat ze jonge spelers ontwikkelen en omdat er aanvallend gespeeld wordt. Als je negentien bent, dan maak je wat dat betreft andere keuzes dan een oudere speler. Je vindt andere dingen belangrijk. Voor een jonge speler is het belangrijkste dat je speelt krijgt en dat er een project is waarbij er goed omgegaan wordt met talenten."

Dat is het geval in Amsterdam, merkte de speler en zijn management. "Ajax wilde hem graag hebben. Hij weet dat het niet gemakkelijk gaat worden. We hebben een lang gesprek gevoerd met de hoofdtrainer en hij heeft verteld wat de club verwacht van Kuddus. Hij heeft daarna verteld wat hij verwacht van de club. De gesprekken met de trainer waren doorslaggevend voor hem. Wij staan volledig achter zijn keuze, want wij denken dat Ajax de beste club is voor hem."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen