David in transferspel op ramkoers met AA Gent: "Weinig respect"

18 juli 2020, 09:55

Jonathan David ligt op ramkoers met zijn club naar AA Gent. De twintigjarige Canadees snapt niet waarom de Belgen niet meewerken aan een transfer naar Lille. De aanvaller, die ook bij Ajax werd genoemd, wil dolgraag verkassen naar de Franse Ligue 1. Volgens hem vraagt Gent een veel te hoge transfersom. 

Gent zou dertig miljoen euro verlangen voor David. "Die prijs is volgens mij niet realistisch, zeker niet in deze coronaperiode", zegt de hoofdrolspeler tegen L'Équipe. "Het maakt de onderhandelingen ingewikkeld. Ik heb in ieder geval duidelijk gemaakt dat ik naar Lille wil. Gent heeft tegen mij gezegd dat ze een transfer niet zouden blokkeren. Nu verloopt alles traag, alsof ze wachten op een beter bod. Ik weet niet waar dit vandaan komt."

Eerder werd gesproken over bedragen van nog geen 25 miljoen. "Ik wil graag dat dit wordt opgelost. Ik wil vertrouwd raken met mijn nieuwe teamgenoten en speelstijl. Eerlijk gezegd getuigt dit van weinig respect. Ik ben transfervrij naar Gent gekomen en heb alles voor de club gegeven. Lille heeft een zeer respectabel bod neergelegd. Ik begrijp dit niet. Het is aan Gent om zichzelf uit te leggen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen