Pasveer blij voor Linssen: "Hoop dat hij gaat schitteren"

Pasveer blij voor Linssen: "Hoop dat hij gaat schitteren"

17 juli 2020 – Remko Pasveer verliest een boezemvriend bij Vitesse, omdat Bryan Linssen aan de slag is gegaan bij Feyenoord. De doelman ziet de aanvaller als één van zijn beste vrienden en ging het zijn maatje om te gaan spelen in De Kuip.

Pasveer was 'bang' dat Linssen naar het buitenland zou gaan, maar dat is dus niet het geval. "Nu blijven we toch iets gemakkelijker contact houden en kunnen we elkaar af en toe opzoeken. Het is een mooie stap voor Bryan, ik ben hartstikke blij voor hem. Ik hoop dat hij daar gaat schitteren, zoals hij eigenlijk bij alle clubs op een bepaalde manier heeft gedaan. Als hij in De Kuip net zo'n jaar heeft als hij afgelopen jaar hier heeft gehad, dan zou dat geweldig zijn", vertelt Pasveer aan De Telegraaf.

Bij Vitesse vertrokken naast Linssen ook onder meer Tim Matavz en Armando Obispo. Er zal dus nog in moeten worden gekocht. "Het belangrijkste is voor mij niet hoeveel spelers erbij komen, maar dat we de spelers vinden die bij ons passen. Spelers die ons beter maken, karakterologisch in het team passen, een goede mentaliteit hebben en waarbij we ons kunnen voorstellen dat ze echte sleutelspelers worden", vindt de routinier.

gerelateerd