Dessers maakt tegen Excelsior eerste goal in Belgische dienst

17 juli 2020, 21:04

Cyriel Dessers is van de nul af bij KRC Genk. De van Heracles Almelo scoorde in zijn eerste oefenduel voor zijn nieuwe club nog niet, maar deed dat vrijdag in het tweede oefenduel wel. Hij scoorde in de tweede helft tegen Excelsior, dat met 4-1 verslagen werd.

Bij rust stond Genk al met 2-0 voor en na de pauze ging de Belgische topclub vrolijk door. Via Elías Már Ómarsson kwam Excelsior nog wel terug tot 2-1, maar daarna werd de score verder opgevoerd door Genk. Na de 3-1 was het Dessers die in de slotfase de 4-1 aantekende. Hij zal blij zijn met zijn treffer, aangezien hij baalde van het feit dat hij niet scoorde in zijn eerste duel voor Genk.

Tweedeklasser Unio werd eerder deze week met 3-1 verslagen, maar Dessers scoorde niet. Dolgraag had hij gelijk zijn eerste goal gemaakt voor Genk. "Nee, ik ben niet tevreden met mijn wedstrijd", reageerde hij dan ook bij Het Nieuwsblad. "Misschien ben ik wat te streng voor mezelf. Ik wil het dan ook heel erg goed doen voor de club van mijn hart, dus leg ik mezelf veel druk op", sprak hij. De spits is al zijn levenlang fan van Genk en wil het daardoor extra goed doen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen