Ajax moet lappen voor Højbjerg: "Er moet een goed bod komen"

17 juli 2020, 19:10   Bijgewerkt: 17 juli 2020, 19:46

Ajax wil zich volgens gerenommeerde media versterken met Southampton-middenvelder Pierre-Emile Højbjerg, maar moet daar flink voor dokken. Dat benadrukt de manager van Southampton, Ralph Hasenhüttl, tijdens de persconferentie.

De Deense middenvelder (24) kan naar Amsterdam, maar ook Tottenham Hotspur en Everton zijn geïnteresseerd. Hasenhüttl waarschuwt clubs met interesse: ze moeten flink wat miljoenen neertellen. "Ik kan zeggen dat we hier een speler hebben met een eenjarig contract en wij willen graag dat hij dit contract uitdient. Als een andere club hem wil hebben, dan moet er een goed bod op tafel komen."

Algemeen Dagblad meldde eerder deze week dat de Deen bij voorkeur in Engeland blijft, maar zijn trainer wil daar niets over kwijt. "Hij wil alles blijven geven zolang hij hier is. Dat is ook wat ik van hem verwacht, want hij is onze speler en wordt door ons betaald. Ik weet dat er interesse is en hopelijk laat een club die hem wil hebben dat ook daadwerkelijk zien. Gebeurt dat niet, dan blijft hij gewoon hier."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen