Geruchten: Van Ooijen naar Duitsland, ook Willem II wil Ruiter

17 juli 2020, 20:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Met de dag worden er meer en meer transfers bekendgemaakt, maar het gonst tevens nog volop van de geruchten. Ook in Nederland. Zo lijkt Peter van Ooijen niet op weg naar NAC Breda, maar naar Duitsland en zijn er meerdere Eredivisieclubs in de running om PSV-doelman Robbin Ruiter over te nemen.

Van Ooijen

Allereerst: Peter van Ooijen. De 28-jarige middenvelder annex aanvaller maakte een prima indruk bij VVV-Venlo, maar is nu op zoek naar een nieuwe club. Een tijdje leek NAC Breda hem binnen te hengelen, maar volgens het Eindhovens Dagblad gaat Van Ooijen een ambitieus plan aan in de Duitse derde divisie.

KFC Uerdingen lijkt Van Ooijen namelijk aan te trekken. Onder de Russische eigenaar Michael Ponomarew heeft de club uit Krefeld grootste plannen om weer terug te keren op het hoogste niveau. Voorlopig lijkt die club ook de beste papier voor Van Ooijen te hebben, aangezien hij naar verluidt de Portugese promovendus Nacional Madeira afweegt.

Ruiter

Dan Robbin Ruiter, de tweede of derde keeper van PSV wil dolgraag weer ergens meer wedstrijden spelen. Lang leek zijn nieuwe club SC Heerenveen te worden. Daar hebben ze immers geen keepers meer onder contract staan, maar volgens Voetbal International is ook Willem II geïnteresseerd. De kans dat Ruiter ook na de zomer in de Eredivisie keept, is in ieder geval groot.

Alle geruchten graag op een rij? Volg dan ons liveblog!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen