Lampard blij met Ziyech: "Het is mooi voor hem om mee te doen"

17 juli 2020, 17:15

Frank Lampard is te spreken over de eerste dagen van Hakim Ziyech als speler van Chelsea. Hoewel de Marokkaanse middenvelder pas in september in actie kan komen, doet hij al volop mee op de trainingen. En zijn nieuwe manager ziet dat de oud-speler van SC Heerenveen, FC Twente en Ajax goed meekan, terwijl hij wekenlang nauwelijks kon trainen.

Op de website van de club geeft Lampard zijn visie op Ziyechs spel. "Hakim is heir nu een week, trainde een paar keer voor zichzelf en is nu geïntegreerd in het team. De mannen hebben hem welkom geheten en hij maakt vriendschappen." Maar dat is niet het belangrijkste, vindt Lampard. "Het is mooi voor hem om mee te doen tijdens de trainingen, dat heeft hij immers een tijdje niet kunnen doen."

Vanaf september is Ziyech dus te bewonderen. En mogelijk vanaf oktober al met toeschouwers. De premier Boris Johnson beloofde immers dat er vanaf die maand zeer waarschijnlijk toeschouwers aanwezig mogen zijn, tot vreugde van Lampard. "Ik kijk er naar uit. Het zijn niet alleen onze fans, maar die van het hele land, die verlangen naar de terugkeer en sfeer van wedstrijden."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen