Spoorboekje: Serie A-actie en Arsenal versus Manchester City

18 juli 2020, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zaterdag 18 juli.

Specials

Transferweekje

Hoewel de seizoenen hier en daar volop bezig zijn met de hervatting, nadert ook het openen van de transferwindow in reguliere vorm. Contracten lopen af en de transfergeruchten nemen toe, ondanks de financiële onzekerheid. Er wordt druk gespeculeerd over transfers die in de zomer kunnen plaatsvinden. Welke transfers zitten allemaal in het vat? Een overzicht van de geruchten en verhalen van de afgelopen zeven dagen uit binnen- en buitenland.

Wedstrijden 

Hellas Verona - Atalanta Bergamo (17.15 uur)

Mocht Atalanta Bergamo de spanning serieus terug weten te brengen in de Serie A, dan moet het winnen op bezoek bij Hellas Verona. Atalanta, de ploeg in vorm, staat zeven punten achter koploper Juventus, dat meer en meer punten aan het verspelen is. Winst in Verona betekent extra druk voor De Oude Dame, die maandagavond pas weer speelt. 

Arsenal - Manchester City (20.45 uur)

Op het iconische Wembley maken Arsenal en Manchester City uit wie er als eerst naar de finale van de FA Cup gaat. Arsenal boekte recent een knappe thuiszege op Liverpool, terwijl City al wekenlang is uitgespeeld in de Premier League en daarom wat spelers rust kon gunnen. De winnaar neemt het in de finale op tegen of Manchester United, of Chelsea.

AC Milan - Bologna (21.45 uur)

AC Milan is bezig aan een sterke opmars, met onder meer overwinningen tegen Lazio en Juventus tijdens de laatste paar speelrondes. Daardoor hebben de een direct ticket voor de Europa League in handen. Als ze ook nog thuis weten te winnen van het 'Nederlandse' Bologna, waar Jerdy Schouten, Stefano Denswil en Mitchell Dijks spelen, dan is Europa wel heel dichtbij voor Zlatan en co.

Voetbal op TV

17.10 uur, Ziggo Sport Voetbal, Hellas Verona - Atalanta Bergamo, live verslag van het Serie A-duel

18.05 uur, Ziggo Sport, Norwich City - Burnley, live verslag van het Premier League-duel

18.10 uur, FOX Sports 1, OGC Nice - Rangerse, live verslag van het oefenduel

20.40 uur, FOX Sports 1, Olympique Lyon - Celtic, live verslag van het oefenduel

20.45 uur, Ziggo Sport, Arsenal - Manchester City, live verslag van het FA Cup-duel

21.40 uur, Ziggo Sport Voetbal, AC Milan - Bologna, live verslag van het Serie A-duel

23.00 uur, FOX Sports 1, FOX Sports Vandaag, voetbalactualiteitenprogramma

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen