Lof voor Fosu-Mensah: "Hij verdedigde echt goed"

17 juli 2020, 13:24   Bijgewerkt: 17 juli 2020, 13:39

Timothy Fosu-Mensah speelde gisteren voor het eerst in ruim drie jaar weer een competitieduel voor Manchester United en kreeg naderhand complimenten van manager Ole Gunnar Solskjaer. Tijdens het uitduel met Crystal Palace (0-2 winst) hield de Nederlander twee gevreesde tegenstanders onder controle.

Met Wilfried Zaha en Andros Townsend kende Palace gevaarlijke buitenspelers, maar Fosu-Mensah maakte beide aanvallers onschadelijk. "Timothy heeft hard gewerkt. Ik ben blij voor hem", aldus zijn manager tegenover Manchester Evening News. De verdediger, die speelde als linksback, speelde anderhalf jaar geleden zijn laatste duel. Toen scheurde hij als huurling van Fulham zijn kruisband af.

Lees ook: Opvallende basisplaats Fosu-Mensah bij zege United

Vanwege zijn trainingsprestaties kreeg de drievoudig Oranje-international een basisplaats, omdat Luke Shaw en Brandon Williams vanwege blessures ontbraken en Diogo Dalot niet goed genoeg werd gevonden. "Hij verdedigde echt goed. We wisten dat het tegen Townsend en Zaha moeilijk zou worden, maar Timothy heeft het goed gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen