Letsch wil vier nieuwe spelers bij Vitesse voor competitiestart

17 juli 2020, 12:44

Hoewel Vitesse nog geen nieuwe spelers heeft aangetrokken, maakt trainer Thomas Letsch zich geen zorgen. Hij mikt desondanks nog op vier nieuwelingen voor de Eredivisie weer begint en ziet in Danilho Doekhi en en Matus Bero sleutelspelers voor zijn elftal.

Met het vertrek van Bryan Linssen, Tim Matavz en Armando Obispo, lijkt de selectie van Vitesse aanmerkelijk zwakker dan voor de coronastop. In gesprek met Omroep Gelderland doet Letsch zijn relaas. Hij maakt zich geen zorgen, maar wil wel nieuwe spelers zien. "Het is lastig een aantal te noemen, maar het is duidelijk lijkt me dat we minimaal vier nieuwe spelers nodig hebben die ook echt potentieel hebben. Het moet niet zijn om de groep op te vullen, maar echte versterkingen."

Wie dat zijn, is nog niet bekend. Wel laat Letsch los dat hij in Danilho Doekhi en Matus Bero keyplayers ziet. Hij verwacht veel van het duo. "Doekhi heeft vorig seizoen ook alles gespeeld en ik zie hem samen met Matus Bero als één van de belangrijkste spelers in deze selectie. Bero is ook echt aanwezig. Hij is on fire."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen