NAC Breda verliest aanvoerder Verschueren aan Lommel

17 juli 2020, 09:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

NAC Breda heeft aanvoerder Arno Verschueren verkocht aan Lommel SK. Bij de Belgische club, sinds kort eigendom van de City Football Group, tekende de 23-jarige middenvelder een driejarig contract. Verschueren beschikte in Breda over een nog eenjarig contract, maar had hij al aangegeven deze niet te willen verlengen. Bij de transfer speelt Hans Smulders een opmerkelijke rol.

Als zaakwaarnemer voor het Belgische kantoor Stirr Associates begeleidt Smulders Verschueren. Diezelfde Smulders was in het verleden technisch directeur van NAC. In zijn periode brak hij het contract van Verschueren open en legde daarin een gelimiteerde transfersom vast, weet BN/DeStem.

Naar verluidt gaat het om een bedrag tussen de 250.000 en 300.000 euro. De gerenommeerde website Transfermarkt schat de waarde van Verschueren op 900.000 euro. De bepaling in het contract zou bovendien in werking treden als Smulders niet meer in dienst zou zijn van NAC.

Smulders is ook de man die destijds namens NAC de banden legde met Manchester City. In zijn periode kwamen veel spelers van The Citizens op huurbasis naar Breda. In mei van dit jaar werd de nieuwe club van Verschueren overgenomen door City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen