Setien twijfelt of hij nog lang trainer is van FC Barcelona

17 juli 2020, 08:54

Quique Setién heeft twijfel gezaaid over zijn toekomst als coach van FC Barcelona. De oefenmeester vraagt zich zelfs hardop af of hij in de Champions League nog wel aan het roer staat bij de Catalanen. Barça leed gisteren (donderdag) een beschamende nederlaag tegen Osasuna en zag Real Madrid de landstitel veroveren.

"Ik ben verantwoordelijk voor deze situatie, want ik ben de coach van dit team. Ik hoop dat we in de Champions League beter voor de dag komen, maar ik weet niet zeker wat er met mij gebeurt", zei Setien na afloop. "Ik ben het eens met het commentaar van Lionel Messi over de zelfkritiek. We moeten de komende dagen naar onszelf kijken, want dingen moeten beter. Ik ben ervan overtuigd dat we in de Champions League een ander team zijn."

De nederlaag tegen Osasuna werd een nieuw dieptepunt in het seizoen van Barcelona, dat de landstitel na de coronastop eigenhandig verspeelde aan Real Madrid. "Ik heb een triest en gefrustreerd gevoel. De nederlaag is absoluut onverdiend. Maar we hebben zelf nagelaten punten te pakken om daarmee het tempo van Real bij te houden", aldus Setien. "Ik had niet verwacht dat beide teams alles zouden winnen. Dit is wel de verdienste van Real. Zij hebben tien wedstrijden op rij gewonnen, wij hebben veel punten gemorst. Ook al verdienden we te winnen. We hadden niet het geluk dat Real soms wel had. Maar dat zijn geen excuses voor ons."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen