Opgeleefde Sanchez geeft Internazionale nog klein sprankje hoop

17 juli 2020, 00:05

Internazionale is Juventus tot op zes punten genaderd. De nummer twee van Italië profiteerde van het puntenverlies van de koploper door zelf te zegevieren bij SPAL: 0-4. Met nog vijf wedstrijden voor de boeg heeft Inter nog een klein sprankje hoop op de titel.

Alexis Sanchez kreeg het vertrouwen als vervanger van Romelu Lukaku, die mocht uitrusten van Antonio Conte. De 31-jarige Chileen steekt sinds de hervatting van de Serie A in goede vorm en bewees dat vanavond andermaal. De huurling van Manchester United was aangever bij de openingstreffer van Antonio Candreva en maakte zelf de 0-3. Tussendoor verdubbelde Cristiano Biraghi de voorsprong voor de Nerazzurri. Het slotakkoord nam Roberto Gagliardini voor zijn rekening.

Mede dankzij Sanchez lijkt Inter ook uit het dipje van eerder deze maand te zijn. Begin juli verloor de Italiaanse club van Bologna en was er een gelijkspel tegen Hellas Verona. Met de wetenschap van nu, zijn dat enorm dure punten geworden. Het verschil met Juventus is nog steeds zes, terwijl de Oude Dame in de laatste drie wedstrijden verloor van AC Milan en gelijk speelde tegen Atalanta en Sassuolo. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen