Villa grijpt naast kostbare punten, Leicester houdt CL-plek vast

16 juli 2020, 21:05

Aston Villa heeft een cruciale overwinning laten glippen. De nummer negentien van de Premier League speelde donderdagavond gelijk op bezoek bij Everton: 1-1. Met een overwinning had Villa geweldige zaken kunnen doen in de strijd tegen degradatie. In de race om deelname aan de Champions League maakte Leicester City geen fout tegen Sheffield United (2-0).

Everton - Aston Villa 1-1

Aston Villa trof een ongemotiveerd Everton. The Toffees spelen nergens meer voor en dat was te zien aan het vertoonde spel. Villa leek daar na iets meer dan zeventig minuten van te profiteren. Ezri Konsa werd het eindstation van een vrije trap van Conor Hourihane. Daarna kreeg invaller Anwar El Ghazi een enorme kans om het duel te beslissen, maar van dichtbij schoot de oud-Ajacied over het doel. Het kwam El Ghazi en Villa duur te staan, want op de valreep kopte Theo Walcott de gelijkmaker binnen. Daardoor blijft de achterstand op de veilige plaatsen drie punten, terwijl West Ham United en Watford nog een wedstrijd tegoed hebben. Dat duel spelen West Ham en Watford tegen elkaar. Villa speelt nog tegen Arsenal en West Ham.

Leicester City - Sheffield United 2-0

Het vierde Champions League-ticket van Engeland blijft in handen van Leicester City. The Foxes zijn matig uit de coronastop gekomen, maar waren tegen Sheffield United wel bij de les. Leicester was de betere ploeg en boekte een verdiende zege op Sheffield. Ayoze Perez en Demarai Gray maakten het verschil. Sheffield heeft door de nederlaag deelname aan de Europa League niet meer in eigen hand.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen