"Keuze Kudus voor Ajax resultaat van lang en gedegen proces"

16 juli 2020, 19:32

Ajax heeft Mohammed Kudus op de voet gevolgd. Voordat de Amsterdammers de aanvaller vandaag (donderdag) vastlegden, werd er optimaal scoutwerk verricht. Dat vertelt Jan Laursen, de technisch directeur van FC Nordsjaelland

"De ontwikkeling van Kudus bij ons, was fantastisch. Dat de keuze uiteindelijk op Ajax is gevallen, is het resultaat van een zeer lang en gedegen proces", vertelt Laursen op het clubkanaal van Nordsjaelland. "Ze hebben hem nauwlettend in de gaten gehouden en een grondig plan opgesteld om voort te borduren op zijn ontwikkeling. Wij hopen allemaal dat hij zijn enorme potentieel van de toekomst kan waarmaken."

De negentienjarige Ghanees wil in Amsterdam de volgende stap zetten in zijn ontwikkeling. "Ik was graag vertrokken met Europees voetbal. Het is een teleurstelling dat dit niet is gelukt. Iedereen moet weten dat ik de club in mijn hart heb gesloten. Nu wacht mij een nieuwe plek. Ajax is een bijzondere club, met een heel bijzondere cultuur die ik omarm. Bij Ajax ga ik mijn dromen najagen. "

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen