Willem II wil binnen anderhalve week keeper presenteren

16 juli 2020, 17:58

Joris Mathijsen is voor Willem II druk bezig met het aantrekken van een doelman. Waar de selectie op dit moment al flink in de steigers staat, daar ontbreekt nog wel een doelman. De Tilburgers zagen Timon Wellenreuther vertrekken naar Anderlecht en is Michael Woud verhuurd aan Almere City. "We willen een bepaald type", zegt Mathijsen.

"Hij moet passen bij onze speelwijze. Als we op 27 juli beginnen met trainen, moet er zeker één zijn", zegt de technisch directeur tegen Voetbal International. "Dan heb je zeven weken om de afstemming voor elkaar te krijgen en eigenlijk vijf, want die laatste twee zijn interlandweken. Een Nederlander is het streven, maar de spoeling is dun. Lukt dat niet, dan kijk je naar België, Duitsland en Scandinavië. Spelers uit die landen staan er meestal snel."

Van uitgaande transfers is op dit moment nog geen sprake. Zoals de vlag er nu bijhangt, blijven smaakmakers Pol Llonch, Mike Ndayishimiye en Sebastian Holmén. Tot op heden is de interesse in Damil Dankerlui nog niet concreet. Gisteren (woensdag) liet Danny Buijs bij het Dagblad van het Noorden weten dat Dankerlui op een lijstje van FC Groningen staat. "Alleen voor spelers die minder minuten hebben gemaakt, is wat belangstelling", aldus Mathijsen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen