Meunier mist CL-duels: "Club wilde dat ik voor niets zou spelen"

16 juli 2020, 11:21

Thomas Meunier heeft zijn laatste wedstrijd voor Paris Saint-Germain gespeeld. De Belgische verdediger tekende onlangs een verbintenis bij Borussia Dortmund, dat hem nog wel de kans wilde geven om in augustus de Champions League te winnen met PSG. Dat gaat hem echter niet meer worden voor de Belg, die niet te spreken is over het beleid van de Fransen.

Tegenover het Duitse persbureau DPA geeft Meunier aan dat hij geen zin heeft om nog langer voor de club te spelen. "Directeur Leonardo heeft op geen enkel moment rekening gehouden met de overeenkomst met Dortmund, laat staan met wat ik wilde", is de 28-jarige speler kritisch. "Als het aan hem had gelegen, had ik praktisch voor niets voor PSG gespeeld."

Meunier mocht van PSG ook niet meer meetrainen met de ploeg. "Er werd mij telefonisch meegedeeld dat ik niemands weg nog mocht kruisen, omdat ik verstorende verhalen zou kunnen vertellen. Het is een typisch geval van een gebrek aan realiteitszin. Leonardo vertelde de Franse pers dat ik een contractverlenging afgewezen heb. Ik wil echter zeggen dat die berichten niet kloppen." Hij speelde vanaf 2016 bij PSG en zal dus niet meer in actie komen in Parijs. De vleugelspeler bereidt zich nu voor op zijn periode bij Dortmund, waar hij tot 2024 heeft getekend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen