Ruiz bekijkt de opties: "Terugkeer bij FC Twente zou leuk zijn"

16 juli 2020, 10:57

Er is een serieuze kans dat Bryan Ruiz deze zomer weer aan de slag gaat bij FC Twente. De 34-jarige aanvaller wil graag terugkeren bij de club uit Enschede, zo wist Tubantia woensdag al te melden. De krant stelde dat de buitenspeler zichzelf heeft aangeboden in Enschede. De bij Santos vertrokken Costa Ricaan overweegt zijn opties.

"Het zou heel leuk zijn om bij Twente terug te keren naar Nederland, tot nu toe is er geen contact geweest", zegt de aanvaller tegen Everardo Herrera. Ondanks dat hij al op leeftijd is en enige tijd niet meer heeft gevoetbald, is Ruiz niet van plan zijn carrière op dit moment te beëindigen. De aanvaller, die in het statement aangeeft dat hij morele schade heeft opgelopen door zijn periode bij Santos, kan op zoek naar een nieuwe club. Eerder speelde hij bij LD Alajuelense, KAA Gent, FC Twente, Fulham, PSV en Sporting Portugal.

"Er zijn al geïnteresseerde clubs die zich bij mij hebben gemeld en daar ben ik blij om. Ik ga in maximaal tien dagen mijn beslissing nemen. Ik heb nu nog geen formele aanbiedingen op tafel liggen, maar ik hoop die de komende dagen te krijgen. Ik zou graag terugkeren naar Europa, maar ik houd alle opties open."

Ruiz maakte twee jaar geleden de overstap van Sporting Portugal naar Santos. Aanvankelijk kwam hij regelmatig aan de bak, maar sinds november 2018 speelde hij geen wedstrijd meer. De Braziliaanse club wilde graag van hem af, maar Ruiz liet zich niet wegjagen. Nu, een half jaar voordat zijn contract zou aflopen, zijn de partijen toch uit elkaar gegaan. Hij kan daardoor transfervrij zoeken naar een nieuwe club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen