Mijlpaal voor Kane: "Hopelijk kan ik er nog een paar meer maken"

15 juli 2020, 23:57

Een zeer contente Harry Kane is blij met zijn mijlpaal voor Tottenham Hotspur. De Engelse spits maakte zijn 200ste en 201ste doelpunt voor de club en hielp ze daardoor aan een uiterst belangrijke uitzege op bezoek bij Newcastle United.

De 1-3 zege en de drie goals zorgen uiteraard voor een lach op Kanes gezicht. "201 goals in 350 duels, dat is niet slacht. Het is een mooie mijlpaal, al zijn de punten het belangrijkst. Hopelijk kan ik er voor het einde van het seizoen nog een paar meer maken", klonk het content in Engelse media.

Dankzij de drie punten nadert Spurs de top-vier en dus Champions League-plaatsing. Kane hoopt op het hoogste niveau, maar ziet de Europa League anders ook als een mooie uitdaging. "We hebben een goede kans op de Europa League. En misschien is dat het hoogst haalbare. Nog twee duels te gaan."

Lees ook: Silva helpt City aan zege

Zijn coach José Mourinho is tegenover BT Sport lovend over Kanes dubbelslag. "Hij weet hoe belangrijk hij is. De ploeg is moe, maar met zo'n verlangen naar drie punten zullen we vechten tot we Europees voetbal halen." De wissels, waaronder Steven Bergwijn, kregen ook mooie woorden toegereikt door hun manager. "Zonder twijfel waren de wissels belangrijk. Ik wist dat ze de benodigde frisheid zouden brengen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen