Milan houdt druk op Roma en laat Sassuolo achtervolgen

15 juli 2020, 21:27

De strijd om de Europa League-plekken blijft spannend. Napoli is door de bekerwinst al zeker van een kwalificatieplaats, maar AS Roma en AC Milan vechten nog volop om het laatste directe ticket. Omdat AC Milan overtuigend won van Parma (3-1) doet het in ieder geval goede zaken. Ook omdat Sassuolo nog altijd niet uitgespeeld is.

Door de bekerwinst van Napoli is ook de zevende plaats voldoende voor kwalificatie voor de Europa League. AC Milan staat er door de winst goed voor, maar moet nog oppassen voor Sassuolo. Die spelen vanavond nog tegen koploper Juventus en blijven bij een stunt in de buurt van de voormalig topclub.

Tegen Parma keek AC Milan bij rust nog tegen een achterstand aan door een goal van Jasmin Kurtic, maar een knal van Franck Kessie, een kopbal van Alessio Romagnoli en de beslissende goal van Hakan Calhanaoglu repareerden de schade ruimschoots.

Bologna – Napoli: 1-1

Napoli won bij Bolgona niet. De ploeg van Napels, waar Hirving Lozano zowaar weer eens vanaf de aftrap begon, kwam door Kostas Manolas vroeg op voorsprong, maar verspeelde die marge aan het eind van de tweede helft door een tegentreffer van Musa Barrow. Mitchell Dijks en Stefano Denswil vielen in bij de thuisploeg.

De stand in de subtop van de Serie A

5. AS Roma – 32 duels – 54 punten - +16 doelsaldo

6. Napoli – 33 duels – 53 punten - +9 doelsaldo

7. AC Milan – 33 duels – 53 punten - +6 doelsaldo

8. Sassuolo – 32 duels – 46 punten - +5 doelsaldo

Overige uitslag: Sampdoria – Cagliari: 3-0

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen