Ziyech: "Wil mijn Ajax-spel ook bij Chelsea laten zien"

15 juli 2020, 18:27

In zijn eerste interview met Chelsea TV heeft Hakim Ziyech een blik geworpen op zijn komende jaren in het shirt van zijn nieuwe club Chelsea. De spelmaker, die sinds deze maand in dienst is bij de Londenaren, staat te popelen om te beginnen op Stamford Bridge.

Ziyech kijkt vooral uit naar het werken met manager Frank Lampard, van wie hij een ogenschijnlijk hoge pet op heeft. "Ik houd van zijn speelstijl, aanvallend voetbal. Ik zou graag mijn speelstijl van de afgelopen twee à drie jaar bij Ajax ook bij Chelsea laten zien en ik wil het team zoveel mogelijk helpen. Hopelijk genieten de fans ervan", geeft Ziyech aan.

De international van Marokko was dinsdagavond aanwezig tijdens het gewonnen thuisduel met Norwich City en maakte naderhand kennis met enkele ploeggenoten. De maanden voor zijn komst had hij al contact met een aantal teamgenoten. "Ze hebben me welkom geheten. Het kan voor mij niet snel genoeg beginnen. Ik heb er vier, vijf maanden op moeten wachten, maar het moment is eindelijk hier. Ik ga er alles aan doen om iedereen gelukkig te maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen