Van der Gijp: 'Opgeblazen' VI komt niet meer terug

15 juli 2020, 17:58

René van der Gijp heeft nogmaals benadrukt dat de huidige vorm van Veronica Inside niet meer te zien zal zijn op televisie. Het programma is 'opgeblazen', vindt de oud-speler en analist van het programma tegenover het medium BuzzE.

Op dezelfde voet verder gaan als voorheen, zien hij en – volgens Van der Gijp – ook Johan Derksen niet meer zitten. Vorige maand stond het programma in de spotlights na een als grap bedoelde opmerking van Derksen over de zwarte rapper Akwasi, die hij vergeleek met Zwarte Piet. Na een 'racisme-uitzending' lagen Derksen en Vcan der Gijp overhoop met presentator Wilfred Genee, die 'NSB-methodes' werd verweten.

Nu klinkt 'Gijp' wat milder. "We hebben aan Talpa de mogelijkheid gegeven om na te denken over een andere opzet. Wilfred heeft ons misschien laten vallen maar hij heeft ook geen moord gepleegd. Laten we het even afwachten." Toch weet hij zeker dat het programma niet in de vorm van voorheen zal verschijnen. "Daar moet je gewoon een einde aan maken. Het programma zoals het was is opgeblazen. Dat moeten we ook niet meer willen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen