Hazard volgens Zidane mogelijk fit voor kampioensduel van Real

Hazard volgens Zidane mogelijk fit voor kampioensduel van Real

15 juli 2020 – De dit seizoen bijna alleen maar kwakkelende Eden Hazard is mogelijk fit genoeg om morgen met Real Madrid de Spaanse landstitel te veroveren. Met dat nieuws komt coach Zinédine Zidane daags voor het kampioensduel tijdens de persconferentie. Of hij ook speelt, is een tweede. Het zou voor Hazard een mooie opsteker zijn in een teleurstellend seizoen.Het is immers niet zijn seizoen. Sinds hij afgelopen zomer voor 100 miljoen euro overkwam van Chelsea, maakte hij slechts een goal en miste hij meer duels dan dat hij er daadwerkelijk meedeed. Na de coronastop hield een enkelkwetsuur hem weken aan de kand. Maar, volgens Zidane gaat het beter met de Belg. "Het belangrijkste is dat Eden zich goed voelt. Of hij morgen ook zal spelen, zullen we dan wel zien."

Ook zonder Hazard verloopt het seizoen van Real wel grotendeels voorspoedig, met een zeker lijkende titel als naderende bekroning. Mede dankzij een perfecte post-coronascore is het gat met FC Barcelona vier punten. In de resterende twee duels moet Real Madrid dat normaliter zien vol te houden.

Villareal
Donderdag komt Villareal op bezoek in de hoofdstad. Wint Real, dan is titel nummer 34 een feit. Zidane oogt vol vertrouwen en ziet de titel als bekroning op een goede hervatting van het seizoen. "Toen we na de lockdown opnieuw begonnen te trainen, voelde ik meteen dat de spelers die drang naar succes hadden. Ik zag dat op training: ze bleven bijna allemaal langer om nog wat extra te werken. Dan geniet ik, al geniet ik eigenlijk van alles wat we hier dagelijks doen."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 13 augustus 2020

  2. woensdag 12 augustus 2020

  3. dinsdag 11 augustus 2020