Horroravond De Wijs eindigt in 8-0 verlies bij Wigan

14 juli 2020, 20:51

Hull City-aanvoerder Jordy de Wijs heeft een dramatische avond beleefd op bezoek bij Wigan Athletic. In de strijd tegen degradatie hoopte de Nederlander juist op bonuspunten bij de club die twee weken geleden het faillissement nog aanvroeg. Halverwege stond het echter met 7-0 (!) achter en uiteindelijk werd er met 8-0 verloren.

Zodoende werd het een absolute rampavond voor De Wijs, die niet kon voorkomen dat Wigan dankzij doelpunten van Kiefer Moore (2x), Kieran Dowell (2x), Kai Naismith, Jamal Lowe en Joseph Williams voor een dramatische eerste helft zorgde voor Hull City. In de eerste helft greep manager Grant McCann al in en in de tweede helft bleven er nog eens drie spelers achter in de kleedkamer bij de nummer 22 van het Championship.

Lees ookDe Wijs maakt indruk bij Hull en kan nieuw contract tekenen

Het zal De Wijs en consorten niet helpen in de toch al zo moeizame strijd tegen handhaving. Voor Wigan Athletic is het een kleine opsteker in moeilijke tijden: de club heeft door de coronacrisis het faillissement moeten aanvragen. Er is een eigenaar nodig om te kunnen overleven voor de FA Cup-winnaar uit 2013. In dat kader gaf het in elk geval een fraai visitekaartje af dinsdagavond.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen