Janmaat plant rentree bij Watford pas volgend seizoen

Janmaat plant rentree bij Watford pas volgend seizoen

14 juli 2020 – Daryl Janmaat (30) verwacht pas komend seizoen zijn rentree te maken bij Watford. De rechtsachter kampt met een knieblessure, waar nog een bacteriële infectie overheen kwam. Daardoor ligt hij al maanden uit de roulatie en hoeft hij ook dit seizoen niet meer tussen de lijnen te worden verwacht in de degradatiestrijd in de Premier League.Dat heeft de verdediger laten weten op de clubsite. Janmaat leek op weg naar zijn rentree tijdens de coronastop, maar kreeg in Nederland te horen dat de infectie was teruggekomen in zijn knie, waardoor hij zes weken aan de zware antibiotica heeft gezeten. "Gelukkig heeft dat de infectie weer doodgemaakt", aldus Janmaat, die weet dat speelminuten dit seizoen een utopie zijn.

"We bekijken het van dag tot dag, week tot week. Het gaat steeds beter en hopelijk kan ik deze weg blijven volhouden. Dan ben ik voor de start van het nieuwe seizoen fit", vertelt Janmaat, die nog een contract tot en met 2022 heeft bij de Engelse club. Tot dusver speelde hij 86 officiële duels namens Watford.

Het is nog wel de vraag op welk niveau Janmaat zijn rentree maakt bij The Hornets, want de ploeg strijdt momenteel nog volop tegen degradatie. Door twee zeges op rij staat het momenteel op de zeventiende plaats, maar met West Ham United, Manchester City en Arsenal is het programma niet eenvoudig de resterende duels.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 13 augustus 2020

  2. woensdag 12 augustus 2020

  3. dinsdag 11 augustus 2020