Situatie linksbacks veranderd door blessure Malacia

Situatie linksbacks veranderd door blessure Malacia

14 juli 2020 – Feyenoord houdt de opties in de gaten om zich linksachterin te versterken. Door de blessure van Tyrell Malacia is Ridgeciano Haps de enige overgebleven back op links, waardoor de Rotterdammers hem sowieso willen behouden. Bovendien wordt er gekeken naar een extra versterking. Calvin Verdonk en Gideon Mensah worden genoemd.Volgens Voetbal International is Verdonk een goede optie. Zijn contract is afgelopen en de verdediger hoopt op een nieuw avontuur – hij was al eens dicht bij de stap naar de MLS -, maar Feyenoord hoopt dat hij gebruik maakt van de optie om te blijven. Dit is voor transfervrije spelers niet de ideale tijd om een stap te maken en Verdonk zou het tijdelijke gat van Malacia ideaal kunnen dichten.

Haps staat in de sluimerende belangstelling van Europese (top)clubs, maar mag door de blessure van Malacia zeker niet vertrekken. De verdediger speelde eind vorig jaar als linksbuiten, maar voorin zijn de posities goed genoeg ingevuld, waardoor hij zich weer kan richten op de plekken achterin.

Lees ookMalacia moet onder het mes en mist voorbereiding Feyenoord

Mensah bekeken
Volgens het doorgaans goed ingevoerde Feyenoord Transfermarkt is ook Mensah een van de spelers die door Feyenoord is bekeken als potentiële aanwinst. De back ligt bij RB Salzburg weliswaar nog vast tot en met 2024, maar wordt door de Rotterdammers wel als optie gezien om de achterste linie te versterken. Zeker is dat er door de blessure van Malacia wel het een en ander veranderd is.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 13 augustus 2020

  2. woensdag 12 augustus 2020

  3. dinsdag 11 augustus 2020