Ajax op trainingskamp naar Oostenrijk en treft RB Salzburg

Ajax op trainingskamp naar Oostenrijk en treft RB Salzburg

14 juli 2020 – Ajax gaat in de voorbereiding op het nieuwe seizoen op trainingskamp naar Oostenrijk. De Amsterdammers bivakkeren van 15 tot en met 22 augustus in Bramberg am Wildkogel. Op die plek speelt het op zaterdag 22 augustus bovendien een oefenwedstrijd tegen Red Bull Salzburg.Dat schrijft Voetbal International. Ook op dinsdag 18 augustus wordt er eveneens een oefenwedstrijd gespeeld in Oostenrijk, maar de tegenstander daarvan is nog onbekend. Bij RB Salzburg staan oud-Ajacieden Rasmus Kristensen en Maximilian Wöber staan momenteel onder contract.

Verder staan er duels met RKC Waalwijk en FC Utrecht al op de rol voor de selectie van Erik ten Hag in de voorbereiding. Voor sommige jeugdspelers van Ajax betekent het trainingskamp dat er een keuze gemaakt moet worden. De Youth League wordt namelijk van 18 tot 26 augustus nog afgemaakt, waardoor enkele talenten ofwel het trainingskamp ofwel de Youth League moeten missen.

Verder kwam naar buiten dat FC Emmen het trainingskamp in eigen land belegd, terwijl ook FC Groningen meer informatie over de voorbereiding op het nieuwe seizoen naar deelde.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 14 augustus 2020

  2. donderdag 13 augustus 2020