'VVV-Venlo werkt serieus aan terugkeer Van Crooy'

14 juli 2020, 15:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

VVV-Venlo werkt achter de schermen definitief aan een terugkeer van Vito van Crooy. De 24-jarige buitenspeler maakte twee jaar geleden de omgekeerde overstap naar Overijssel, maar heeft zich daar niet kunnen manifesteren tot een vaste basisspeler. Al meermaals werd hij gelinkt aan de Venloënaren, maar inmiddels zou een comeback aan de orde zijn.

Dat schrijft Voetbal International althans. Van Crooy begon het eerste seizoen nog goed in Zwolle, waar hij met negen doelpunten in dertig optredens een vaste waarde was. Afgelopen jaar kon hij dat echter geen vervolg geven en de kans is klein dat hij onder John Stegeman weer snel een basisplaats zal veroveren. Daarom willen zowel PEC Zwolle als Van Crooy meewerken aan een overgang. Vermoedelijk zal de club wel een fors verlies pakken op de betaalde ruim half miljoen euro.

Leemans ook in beeld

Middenvelder Clint Leemans, die destijds tegelijk met Van Crooy werd binnengehaald door PEC Zwolle, staat ook in de belangstelling van VVV-Venlo, maar de kans op die transfer is minder groot. Financieel zou zijn komst niet haalbaar zijn, waardoor concurrent Fortuna Sittard de beste papieren heeft voor de middenvelder, die afgelopen jaar werd verhuurd aan RKC Waalwijk.

Lees ook: 'Geïnteresseerde clubs stuiten op complexe situatie Leemans'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen