'FC Groningen-bod op aanvaller Real Valladolid afgewezen'

14 juli 2020, 12:19   Bijgewerkt: 14 juli 2020, 13:15

FC Groningen jaagt op Maranhão, een 23-jarige aanvaller van Real Valladolid. Volgens Pucela Fichajes heeft De Trots van het Noorden een bod uitgebracht op de Braziliaan. Real Valladolid is niet voornemens mee te werken aan een vertrek van Maranhão en heeft derhalve het bod van FC Groningen afgeslagen.

Silva ligt nog tot de zomer van 2023 vast bij Real Valladolid, dat ook volgend seizoen uitkomt op het hoogste niveau van Spanje. De Braziliaan wordt dit seizoen verhuurd aan Mirandés, actief op het tweede Spaanse niveau. Die club verraste begin dit kalenderjaar vriend en vijand door achtereenvolgens Celta de Vigo, Sevilla en Villarreal in de Copa del Rey uit te schakelen. In de halve finale was Real Sociedad over twee wedstrijden te sterk.

Maranhão had geen groot aandeel in het bekersucces van Maranhão. Hij kwam louter als invaller aan de bak in de Copa del Rey en scoorde niet. In de competitie was hij met elf doelpunten in 36 wedstrijden een stuk succesvoller. Het is onduidelijk of FC Groningen nog een poging gaat wagen voor Maranhão. De Groningers namen onlangs afscheid van aanvallers Daishawn Redan en Joel Asoro, die naar respectievelijk Hertha BSC en Swansea City terugkeerden.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen