Demouge: "Comeback zoals die van Robben zit er voor mij niet in"

14 juli 2020, 13:14

Het was Frank Demouge die VVV-Venlo tipte over Arjan Swinkels. De Limburgse club maakte maandag de komst van de routinier wereldkundig. Eerder op de dag werd bekend dat Demouge ook aan de slag gaat in De Koel, als spitsentrainer. Demouge zal zelf de voetbalschoenen niet meer aantrekken.

"Ik ben 38, maar een comeback zoals die van Arjen Robben zit er voor mij niet meer in, haha. Ik heb twee kapotte knieën en de conditie van een wijkagent", lacht Demouge in gesprek met het Brabants Dagblad. Hij vertelt hoe VVV bij Swinkels uitkwam. "Mark Luijpers is hier assisistent-trainer en een vriend van mij, zoals Arjan dat ook is. 'Waarom pakken jullie Arjan niet', zei ik toen ze op zoek gingen naar een centrale verdediger. 'Hij is ervaren, topfit en een goede voor de groep.' Mark ging het in de staf bespreken en niet veel later waren ze in gesprek."

Swinkels is voor een voetballer aardig op leeftijd (35 jaar). "Maar ik ben nog hartstikke fit; ik heb vorig seizoen alles gespeeld nog bij KV Mechelen. En we zijn daar keurig zesde geworden", countert de verdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen