Spoorboekje: Arsenal en Juventus in actie, titel FC Porto lonkt

Spoorboekje: Arsenal en Juventus in actie, titel FC Porto lonkt

15 juli 2020 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 15 juli.
Nieuws

FC Porto kampioen van Portugal?
Eerder dan een tijd geleden werd gedacht, kan FC Porto zich vandaag kronen tot de kampioen van Portugal. Benfica - dat gisteren nog wel won - kende een dramatische herstart na de coronastop en gaf de eerste plaats volledig uit handen. Als FC Porto erin slaagt om te winnen van Sporting Portugal (22.30 uur aftrap), kan de titel hen niet meer ontgaan. 

Wedstrijden

Arsenal - Liverpool (21.15 uur)
Een Champions League-ticket zit er niet meer in voor Arsenal, maar gaat de Noord-Londense club zich nog wel plaatsen voor de Europa League? Dat is nog maar de vraag, want heel goede papieren hebben The Gunners niet. Zij moeten in de laatste drie speelrondes nog enkele plekken stijgen om zich via de competitie te plaatsen voor het toernooi. Dan is een wedstrijd tegen landskampioen Liverpool geen fijne vooruitzicht.

Sassuolo - Juventus (21.45 uur)
Het moet raar lopen wil de Italiaanse titel niet naar Juventus gaan. Zonder groots te spelen deed de Oude Dame afgelopen weekend uitstekende zaken door een aanval van Atalanta af te slaan. Tegen de verhoudingen in eindigde de topper in 2-2. Juventus staat nu met nog zes wedstrijden te gaan acht punten los. Tegen subtopper Sassuolo kunnen Matthijs de Ligt en co de volgende stap richting de Scudetto zetten.

Voetbal op tv

19.00 uur: Newcastle United - Tottenham Hotspur, Ziggo Select - live verslag van het Premier League-duel
21.15 uur: Arsenal - Liverpool, Ziggo Select - live verslag van het Premier League-duel
21.45 uur: Sassuolo - Juventus, Ziggo Voetbal - live verslag van het Serie A-duel
22.00 uur: Voetbalpraat, FOX Sports 1 - voetbaltalkshow
22.30 uur: FC Porto - Sporting Lissabon, Ziggo Docu - live verslag van het Primeira Liga-duel
03.00 uur: Vancouver Whitecaps - San Jose Earthquakes, FOX Sports 1 - live verslag van MLS is Back-wedstrijd

Meer nieuws

  1. zondag 9 augustus 2020

  2. zaterdag 8 augustus 2020