'Ghanees Kudus zet zijn zinnen op overgang naar Ajax'

'Ghanees Kudus zet zijn zinnen op overgang naar Ajax'

14 juli 2020 – Ajax gaat mogelijk shoppen in Denemarken. De Amsterdammers worden dinsdagochtend in verband gebracht met Mohammed Kudus. Volgens Ekstra Bladet heeft de negentienjarige aanvaller van FC Nordsjaelland zijn zinnen gezet op een overgang naar Ajax.



De Ghanees is de voorbije maanden aan meerdere clubs uit de Europese (sub)top gelinkt. Onder meer Everton en Borussia Mönchengladbach zouden interesse hebben getoond. Kudus, tweevoudig international van Ghana, speelde tot nu toe 51 competitiewedstrijden voor FC Nordsjaelland en was veertien keer trefzeker.

Kudus staat te boek als groot talent. De jonge Ghanees, die in 2018 de Right to Dream Academy verruilde voor FC Nordsjaelland, is een van de genomineerden van de Golden Boy-award. Meerdere Nederlanders maken ook kans op die prijs.

De Amsterdamse interesse voor Kudus is bevestigd door De Telegraaf en Voetbal International. De Ghanees zou zo'n 8,5 miljoen euro moesten kosten. Ajax heeft nog geen overeenstemming bereikt met Kudus en zijn huidige werkgever.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 6 augustus 2020

  2. woensdag 5 augustus 2020