Jeugdteam speelt bij FC Zürich, mogelijk fans bij Serie A-duels

Jeugdteam speelt bij FC Zürich, mogelijk fans bij Serie A-duels

13 juli 2020 – FC Zürich zal de komende twee wedstrijden in Zwitserland een jeugdteam op de been moeten brengen. De A-selectie, met onder andere Mimoun Mahi, zit in quarantaine na enkele corona-besmettingen en mag tegen FC Basel en Young Boys niet in actie komen. Desondanks moet de club wel spelen.

Dat laat de club weten op haar website. In het belang van het Zwitserse voetbal zal FC Zürich wel een team op de been brengen tegen nota bene de nummers twee en drie van de Super League. Inhaalmogelijkheden zijn er volgens de competitieplanner namelijk simpelweg niet meer. Extra zuur voor Zürich is dat ze nog in de race zijn om een Europa League-ticket.

Lees ook: Ongekend: 10-1 nederlaag jeugdig Rostov in competitie Rusland

Mogelijk fans bij Serie A-duels
Het is goed denkbaar dat er dit seizoen nog fans op de tribune zullen zitten bij wedstrijden in de Serie A. De Italiaanse competitie kijkt naar de mogelijkheid om fans toe te laten voor een klein deel van de capaciteit, om te testen voor komend seizoen en supporters nu al toegang te geven tot wedstrijden. Dat heeft FIGC-voorzitter Gabriele Gravina laten weten. De club is in gesprek met de overheid en hoopt op korte termijn duidelijkheid te geven.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 17 april 2021

  2. vrijdag 16 april 2021

  3. donderdag 15 april 2021