Steijn: "Ons doel is om terug te keren op het hoogste niveau"

13 juli 2020, 16:42

Maurice Steijn is maandag officieel gepresenteerd als trainer van NAC Breda. De 46-jarige oefenmeester is de opvolger van Peter Hyballa, die begin deze maand op straat werd gezet. Steijn krijgt de taak om de Parel van het Zuiden naar de Eredivisie te brengen.

Volgens de Hagenaar moet een club als NAC meedoen om de bovenste plaatsen in de Eerste Divisie. "SC Cambuur en De Graafschap hebben afgelopen jaar bewezen dat ze een stapje verder waren. Maar het is een gezonde ambitie om hen te willen achterhalen. Maar daarmee doe ik misschien andere ploegen tekort, want ik denk dat het een heel spannende competitie gaat worden met ploegen als Go Ahead, NEC, Volendam, Jong Ajax, Almere City", wordt Steijn geciteerd door De Telegraaf.

Promotie naar de Eredivisie is volgend seizoen het doel van NAC. "Of dat meteen lukt, weet je nooit. Je kunt altijd ergens tegenaan lopen. Dat heb ik in het tweede jaar bij VVV ook ervaren, toen we tweede werden en een ploeg hadden om te promoveren, maar er in de nacompetitie direct uitlagen. Bij VVV heeft het drie jaar geduurd voor het lukte om te promoveren. Maar NAC is een grotere club met meer mogelijkheden. Je hoopt dat het sneller kan. Het liefst zo snel mogelijk."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen