VVV-Venlo verwelkomt Marcellis en Demouge in staf

13 juli 2020, 13:15   Bijgewerkt: 13 juli 2020, 13:38

VVV-Venlo heeft de staf versterkt met Dirk Marcellis, Frank Demouge en Falk Louwers. Marcellis gaat als performance coach aan de slag in De Koel, Demouge wordt als spitsentrainer toegevoegd aan de technische staf en Louwers keert als fysiotherapeut terug bij VVV.

Marcellis zette twee en een half jaar geleden een punt achter zijn loopbaan en volgde afgelopen jaar de opleiding tot performance coach. "Ik wil namelijk graag verder in het begeleiden van met name jonge spelers die de stap naar het eerste elftal gaan zetten. Als speler heb ik die weg ook bewandeld en heb ik ervaren dat het zó ontzettend belangrijk is dat je als jonge gast vanuit de club begeleiding krijgt in de, vaak grote, stappen die je zet", aldus de 32-jarige oud-verdediger.

De 38-jarige Demouge gaat in Venlo de spitsen begeleiden. "Frank was altijd een typische spits. Een aanspeelpunt. Iemand met een neusje voor de goal. Die kwaliteiten heeft hij zeker niet verloren en daar maken we dan ook graag gebruik van. Hij zal voornamelijk met onze jonge voorhoede aan de slag gaan", reageert technisch directeur Stan Valckx.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen