Valckx ontkent geruchten: "Ik ben niet benaderd door NAC"

13 juli 2020, 11:09   Bijgewerkt: 13 juli 2020, 13:41

Stan Valckx staat niet op het punt VVV-Venlo te verruilen voor NAC Breda. De technisch directeur van de Venlonaren verwijst het gerucht over een overstap naar Noord-Brabant naar het rijk der fabelen. "Snap niet waar die verhalen vandaan komen. Ik ben namelijk niet benaderd door NAC", maakt hij duidelijk bij BN De Stem.

Dat Valckx werd gelinkt aan een overstap naar NAC, is niet heel vreemd. Maurice Steijn, met wie hij in De Koel jaren succesvol samenwerkte, gaat namelijk als trainer aan de slag in het Rat Verlegh Stadion. "Mochten ze me vragen, ben ik niet zo arrogant om ze gelijk af te wijzen. NAC zou een mooie uitdaging zijn, zeker. Ik heb het echter goed naar mijn zin bij VVV. Nee, ik ga niet weg", aldus de technisch directeur.

"Met Maurice Steijn kan ik lezen en schrijven, maar ik heb hem gezegd dat we NAC niet hoeven te bespreken om de simpele reden dat ik bij VVV blijf. Ieder jaar moeten we zes, zeven spelers vervangen. De kunst is om met een een kleine staf een behoorlijk elftal op de been te brengen. Dat vind ik heel leuk. Hopelijk komen we elkaar over een jaar tegen in de Eredivisie. Hij met NAC en ik met VVV."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen