Krul blijft Norwich mogelijk trouw ondanks degradatie

Krul blijft Norwich mogelijk trouw ondanks degradatie

13 juli 2020 – Tim Krul sluit niet uit dat hij ondanks de degradatie bij Norwich City blijft komend seizoen. Hoewel hij het liefst met The Canaries in de Premier League was gebleven, sluit hij een terugkeer in het Championship niet uit. "Blijven zou beslist geen straf zijn. Maar het is balen, omdat de Premier League dé competitie is waarin ik mijn kunsten wil vertonen."Dat vertelt hij tegenover De Telegraaf over zijn toekomst. Diverse Engelse media schreven dat Krul zou mogen vertrekken bij degradatie en ook dat er veel belangstelling voor hem is na het goede seizoen. "Ik ben trots dat ik me na mijn blessure weer in de kijker van het Nederlands elftal heb gespeeld en kan terugkijken op een prima jaar. Maar wat koop ik daarvoor?", vraagt de keeper zich hardop af. "Degraderen doe je met z'n allen. Nee, dan kun je geen voldoening halen uit je eigen optredens."

De doelman wil dan ook niet veel kwijt over zijn eigen toekomst. "Het is heel simpel: ik heb bij deze prachtige club een contract tot de zomer van 2022", stelt Krul, die denkt dat afgelopen seizoen geëvalueerd moet worden om zo snel mogelijk weer een stap omhoog te zetten.

Lees ookFährmann verlaat Norwich City, Krul genoemd bij Schalke 04

"Ik vind het ook erg voor de clubleiding en onze hondstrouwe fans, die vorig seizoen zo'n belangrijke rol hebben gespeeld in de promotie. Zeker de laatste weken voelt het alsof we ze in de steek hebben gelaten", aldus Krul, die eerder in het seizoen nog de complimenten kreeg voor het fraaie spel van Norwich. "Maar na de coronabreak hebben we gefaald."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 7 augustus 2020

  2. donderdag 6 augustus 2020

  3. woensdag 5 augustus 2020