Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Alderweireld eerlijk: "We hebben een beetje geluk gehad"

Alderweireld eerlijk: "We hebben een beetje geluk gehad"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

12 juli 2020 – Toby Alderweireld was zondag de gevierde man bij Tottenham Hotspur. Hij bezorgde zijn ploeg de volle buit tegen Arsenal door tien minuten voor tijd de 2-1 binnen te knikken. Het had echter ook zomaar de andere kant op kunnen vallen, realiseert de Belgische centrumverdediger zich.

"We hebben een beetje geluk gehad", erkent Alderweireld in gesprek met Engelse media. Gezien het spelbeeld was een gelijkspel een meer terechte uitslag geweest. "Ook met het doelpunt hadden we wat geluk. Tegen Bournemouth (0-0, red.) hadden we juist wat pech. Defensief zijn we de laatste wedstrijden beter geworden en te zien was dat we voorin kwaliteit hebben, want we hadden meer dan twee keer kunnen scoren."

"Het enige wat wij kunnen doen, is hard werken. Wat men niet ziet, is dat we dat altijd alles geven. De laatste wedstrijden zijn we defensief beter geworden. Deze overwinning is belangrijk voor de fans, maar ook voor ons."

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd