Meeste speeltijd voor Bakker bij negenklapper PSG

Meeste speeltijd voor Bakker bij negenklapper PSG

12 juli 2020 – Paris Saint-Germain heeft zondag de eerste oefenwedstrijd sinds de coronastop met overtuigende cijfers gewonnen. Le Havre, dat uitkomt op het tweede Franse niveau, werd met liefst 9-0 aan de kant gezet. Van alle PSG-spelers kreeg Mitchel Bakker opmerkelijk genoeg de meeste speeltijd.Bakker begon in de basis bij PSG, dat voor het eerste sinds de Champions League-wedstrijd tegen Borussia Dortmund in maart in actie kwam. Onder meer Neymar, Ángel Di María en Kylian Mbappé startten ook bij de Parijzenaars. Zij hadden weinig tijd nodig om op voorsprong te komen. Mauro Icardi opende de score. Hij maakte ook de 2-0, waarna Neymar (twee keer) en Mbappé voor rust ook een duit in het zakje deden.

In de wisselde trainer Thomas Tuchel bijna zijn complete team. Alleen Bakker bleef staan. Hij werd na zestig minuten alsnog naar de kant gehaald. Via Idrissa Gueye, Pablo Sarabia (twee keer) en Arnaud Kalimuendo prikte PSG er in de tweede helft nog vier goals bij.

Paris Saint-Germain, kampioen van de Ligue 1, is nog in de race voor drie prijzen: de Champions League, de Coupe de France en de Coupe de la Ligue.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 6 augustus 2020

  2. woensdag 5 augustus 2020