Nederland
0 – 1
Argentinië

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Crystal Palace spreekt schande van bedreigingen richting Zaha

Crystal Palace spreekt schande van bedreigingen richting Zaha

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

12 juli 2020 – Op de dag van de wedstrijd tegen Aston Villa heeft Wilfried Zaha een weerzinwekkend bericht gekregen van een 'fan' van Aston Villa. Die club strijd tegen degradatie en dus vond een supporter het een goed idee om een treurig en discriminerend bericht naar de sterspeler van de tegenstander te sturen. De aanvaller van Crystal Palace deelde het bericht op social media en deed daarmee veel stof opwaaien.

De aanvaller van Palace werd racistisch bejegend door de 'fan' van Villa, die Zaha bovendien bedreigde. De boodschap was dat de speler maar beter niet kon scoren, omdat hij anders in de problemen zou komen. Dat maakte de Villa-fan duidelijk op een bijzonder zielige en racistische manier. Zaha deelde die berichten via social media en nagelde de man daarmee aan de schandpaal.

De buitenspeler wordt gesteund door zijn club Crystal Palace. 'Dit is een absolute schande en zou niet mogen gebeuren', schrijft de club op social media. 'We staan achter je, Wilf, en achter iedereen die het slachtoffer is van zulke vreselijke bedreigingen.'

Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50,00 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

Tegen Senegal, Qatar en USA konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen Argentinië kan het weer. Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd