'Verkoop Senesi kan Feyenoord wat lucht geven'

12 juli 2020, 13:19   Bijgewerkt: 12 juli 2020, 15:51

Marcos Senesi is een belangrijke kracht bij Feyenoord, maar keert de Rotterdamse club mogelijk na één seizoen alweer de rug toe. De Argentijnse verdediger staat in de belangstelling van enkele grote clubs uit het buitenland en Feyenoord is volgens De Telegraaf genoodzaakt om hem te laten gaan. Dat heeft alles te maken met de penibele situatie van de club.

Het dagblad stelt dat Feyenoord de Argentijn wel moet verkopen om het financieel goed voor elkaar te houden. Zelf haalde de club al Mark Diemers (Fortuna Sittard), Bryan Linssen (Vitesse) en Christian Conteh (Sankt Pauli) binnen, maar de club heeft door de coronacrisis een tik gekregen. Door de verkoop van Senesi kan er een bedrag in kas komen dat zeer goed uitkomt voor Feyenoord.

De Argentijn werd vorig jaar voor zes miljoen euro aangetrokken en werd na een moeizame start een belangrijke schakel in de ploeg. Volgens De Telegraaf wil Feyenoord een clubrecord voor hem incasseren, wat een bedrag van minstens 18 miljoen euro betekent. Dat bedrag betaalde Liverpool in 2007 voor Dirk Kuyt. Onder meer Sevilla, Getafe en Everton hebben interesse in Senesi.

De 23-jarige verdediger speelde afgelopen seizoen zestien duels voor Feyenoord in de Eredivisie, waarin hij één keer scoorde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen